Sådärja! Då var årets sista inköp gjorda.

Det blev 100 Eolus vind som därmed gör comeback i min portfölj. Dessutom är dem troligen först ut, nästa år, med utdelning. Jag har alltid gillat den branschen och vi behöver stälkla om vårt energisystem. Kan jag få vara en del i det samtidigt som jag tjänar litet pengar på det så är jag och miljön nöjd.

Jag fortsätter dessutom med mitt norska äventyr eftersom det känns som att norska företag är något mer givmilda i sina utdelningar  till  aktieägare än vad svenska företag är. Det blev 20 TGS-Nopec som är ett norskt geo-undersökningsföretag som servar i första hand oljeindustrin. Tanken är att jag gärna vill prova den modellen som jag pratade om i mitt förra inlägg om spadar till guldgrävare.

Sedan har jag tittat extremt länge på Swedbank och jag tänkte ta in dem i förra veckan när jag fick mina pengar dock hann de rusa iväg nåt alldeles otroligt. så att jag väntade mig en rekyl idag men den kom inte och jag orkade inte stå emot utan köpte in 28 st Swedbank. Eftersom jag inte tänker sälja dem så spelar det ingen roll även om jag gärna hade köpt in fler till ett lägre pris.

Nu tar jag och bloggen julledigt. Därför önskar jag er alla en riktigt god jul! Det har varit riktigt roligt att skriva dessa små inlägg som jag hoppas att ni som läser har uppskattat.

Annons