Det har dessvärre hänt en stor och ganska sorglig sak på det privata planet som gör att min bloggfrekvens har gått ner litet grann och för det ber jag mina läsare om ursäkt. Inspirationen är just nu inte den allra bästa men jag ska naturligtvis ändå försöka hålla uppe en vettig nivå på bloggen.

Det har nu kommit in två utdelningar den här veckan. Cineplex kom in med 22,09 skr den 1:a februari och Eolus vind blåste in 1500 kr på kontot. Tillsammans med de övriga utdelningarna har det alltså blivit 2164 kr och vi är bara i början av året.

Apropå Cineplex har jag gjort en kanske något underlig manöver men det har sin förklaring. Jag hade nämligen 6 aktier i det kanadensiska bioföretaget i min IPS. Det tyckte jag var litet futtigt så jag sålde dem aktierna men så köpte jag 8 aktier till min depå istället och fick därmed 30 aktier i företaget på samma konto. Eftersom man inte får flytta ut pengar från IPS:en så finns dessa kvar som likvider för att så småningom när fler företag har lämnat utdelning i nästa vecka köpa  in fler aktier. jag vet ännu inte vad det blir för inköp så vi får se vad det kan bli för något. Just nu lutar det i alla fall åt en comeback.

Annons