Efter ungefär ett år och några månader är jag tillbaka på den finansiella bloggarenan. Jag har inte haft möjlighet och inspiration att skriva så spirituellt och bra som jag själv kräver av mig och som ni läsare är värda. Därför tog jag det beslutet att inte skriva något på ett tag. Nu blev den här perioden mycket längre än vad jag hade tänkt mig från början men det beror på olika omständigheter som inte behöver nämnas här.

Sammantaget kan jag säga att jag kommer att ha ungefär samma inriktning på inlägg och strategi som det alltid har varit även fortsättningsvis. Det kommer dock att bli en liten men dock signifikant skillnad mot förut; det kommer i fortsättningen inte att skrivas ut några belopp eller summor på vad jag får in respektive vad jag köper och säljer. Detta görs av hänsyn till mig och de som står mig närmast.  I övrigt kommer ni som har följt bloggen tidigare att känna igen mycket. Men det blir också några några nyheter som ni kommer att märka i sinom tid.

Välkomna alla mina gamla och nya bloggvänner och läsare till en som jag hoppas intressant omstart på min investeringsblogg.

Annons